Site Search

Haki Hajdari

Country: Kenya

Pacienti aplikovi në spitalin Medipol Mega për implant proteze në sy. Pas realizimit të ndërhyrjes dhe implantit të protezës pacienti ka pësuar ndryshim në cilesinë e jetës dhe paraqitjes fizike.

Republika e Kosovës