Sağlık Rehberi

Sağlık Rehberi (Bilgi Köşesi)
bayilma

Çocuklarda Bayılma Nedenleri ve Tedavisi

Çocuklarda bayılma, kısa süreli bilinç kaybı ve yere düşme ile görülen, çoğunlukla tansiyon düşmesi veya aşırı yorgunluk gibi nedenlere bağlı gelişen bir durumdur.


bademin faydaları

Çiğ Bademin Faydaları Nelerdir? Badem Neye İyi Gelir?

Çiğ badem magnezyum, kalsiyum, potasyum ve E vitamini bakımından zengindir ve kas sağlığını destekler, tok tutar, enerji verir ve kolesterolü düşürür.


resveratrol faydaları

Resveratrol Nedir, Ne İşe Yarar? Resveratrol Faydaları Nelerdir?

Resveratrol, kırmızı üzüm kabuğunda bulunan bir antioksidandır ve antiinflamatuvar özellikler göstermektedir.


ağız kokusu nasıl geçer

Ağız Kokusu Neden Olur, Nasıl Geçer?

Ağız kokusu, nefesin normalden kötü kokması ile karakterize bir problemdir ve genellikle ağız bakım rutini ile sorun ortadan kalkar.


Marul

Marulun Faydaları Nelerdir?

Marul, düşük kalorili, lif ve su içeriği yüksek bir yeşil yapraklı sebzedir.


Ameliyatsız Penis Büyütme

Ameliyatsız Penis Büyütme (Penis Uzatma) Nedir, Nasıl Yapılır?

Cerrahi gerektirmeyen hyaluronik asit dolgusu ile penis kalınlığını artırma yöntemi cinsel yetersizlik hissedenler için bir çözümdür.


zayiflama-kahvelerinin-yan-etkileri

Zayıflama Kahvelerinin Yan Etkileri ve Bilinmesi Gerekenler

Zayıflama kahvesi, metabolizmayı desteklemeyi ve iştahı azaltmayı amaçlayan özel karışımlardan oluşan bir kahvedir.


mukus

Mukus Nedir? Dışkıda Mukus Nedenleri ve Tedavisi

Dışkıda mukus, bağırsakların irritasyon, enfeksiyon veya iltihaplanmaya verdiği yanıt olarak dışkıda görülen jel kıvamında kaygan madde artışıdır.


inositol nedir inositol takviyesi ne işe yarar

İnositol Nedir, Ne İşe Yarar? İnositol Takviyesi Faydaları Nelerdir?

İnositol, bir şeker türüdür ve İnositol takviyesi özellikle Polikistik Over Sendromu(PCOS) üzerinde olumlu etkiler göstermektedir.


Tam Buğday Ekmeği

Tam Buğday Ekmeği Faydaları Nelerdir?

Tam buğday ekmeği, tam öğütülmüş buğdaydan yapılan, lif ve besin değeri yüksek ekmektir.